logo
Webshop keurmerk

Vloerkleed Petrol - Stapelgoed

Artikelnummer: 20030452
Beschikbaarheid:

In voorraad

€ 39,95

Stapelgoed Vloerkleed

Een mooi katoenen vloerkleed met de afmeting 70x140 cm. Het is een lekker zacht vloerkleed en staat hartstikke leuk in de babykamer, kinderkamer of een andere plaats in je huis. Een vloerkleed geeft gezelligheid, sfeer en is lekker zacht om op te spelen. Met dit mooie vloerkleed van Stapelgoed maak je het plaatje helemaal compleet.

Stapelgoed

De collectie ‘Stapelgoed’ van Coming Kids maakt meubelen en accessoires voor de baby-en kinderkamers. Een verrassende collectie in materiaal-en kleurkeuze. Er worden verschillende materialen met elkaar gecombineerd. Hierdoor ontstaat er een verrassende mix. Om je te onderscheiden, kies je voor ‘stapelgoed’. Stoer, eigentijds en verrassend!

Ruim 50 jaar ervaring

De Slaaphut is al ruim 50 jaar je partner voor al je kinder- en tienermeubelen. Van een complete tienerkmaer tot bureaustoelen voor je kinderen ben je bij ons aan het juiste adres. De Slaaphut heeft veel ervaring en is een betrouwbare partner voor al je producten. Wij staan altijd voor je klaar en helpen je bij het maken van de juiste beslissing.

Merk Stapelgoed
Doelgroep Jongen, Kinderen, Meisje
Collectiejaar 2016
Kleur Blauw tinten
EAN 8718924912263
Garantie Fabrieksgarantie
Afmeting 70x140cm