logo
Webshop keurmerk

Kinderkasten

Populairste producten

Kinderkasten

Bij de Slaaphut hebben we mooie kinderkasten in ons assortiment voor op de slaapkamer van je kinderen. Een kinderkamer kast heeft als belangrijkste functionaliteit dat de kinderkleding erin opgeborgen kan worden. Bij de Slaaphut hebben wij kinderkledingkasten van de volgende merken in ons assortiment: Bopita, Coming Kids, Alta, Stapelgoed en Vroomshoop.
Bij de Slaaphut houden wij ook rekening met de grootte van de slaapkamer van je kind, daarom hebben wij 1-deurs, 2-deurs, 3-deurs en zelfs 4-deurs kasten. 
* Kinderkast 1-Deurs
* Kinderkast 2-Deurs
* Kinderkast 3-Deurs
* Kinderkast 4-Deurs

Kinderbedden

Naast een mooie kinderkast hebben we bij de Slaaphut ook mooie kinderbedden in ons assortiment. Bij de Slaaphut besteden wij veel tijd en aandacht aan het uitzoeken van mooie en kwalitatief goede kinderbedden. Je zoon of dochter brengt veel tijd door in zijn of haar bed en dat is een goed kinderbed natuurlijk ontzettend belangrijk. 

Garantie

We bieden je altijd één jaar garantie op je meubels. Bij de Slaaphut ben je aan het juiste adres voor al je meubels voor op de slaapkamer van je kinderen. Ook hebben we heel veel leuke accessoires om de kinderkamer helemaal compleet te maken.