logo
Webshop keurmerk

Alta

Populairste producten

Bent u op zoek naar een leuke slaapkamer voor je zoon of dochter? Neem dan eens een kijkje bij de Alta meubelen. Op deslaaphut.nl vindt u de complete Alta Tienerkamers, maar de  meubels zijn ook los verkrijgbaar.  Wanneer u kiest voor een complete Tienerkamer bent u in één keer klaar en heeft u een sfeervolle kamer voor je kleine. Daarnaast kun je u bij de meubelen kiezen uit maar liefst 12 verschillende hand- en ladengrepen. De afwerking en detaillering van de meubelen zijn perfect op elkaar afgestemd. Neem een kijkje bij de producten en laat u betoveren door de Alta babykamer.

Alta Tienerkamer: Het bed

Het tienerbed is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Van een een bedbank, , halfhoogslaper tot aan een hoogslaper. Laat u verrassen van de mogelijkheden, en uiteraard past het bed bij de overige meubelen uit de Alta collectie.

Alta Tienerkamer: Het bureau

Net als bij de bedden heeft Alta ook hier een ruim assortiment. Van klein tot groot het is mogelijk, en alles past weer goed bij het bed en eventueel de kast van Alta.

Alta Tienerkamer: De kast

Wanneer u op zoek bent naar een kast voor uw Alta babykamer zult u al snel merken dat hierin genoeg keuze is. Zo kunt u kiezen voor een 1-deurskast, 2-deurskast, 3-deurskast en een Alta boekenkast. De kasten zijn in diverse maten verkrijgbaar. Zo is er voor iedereen wel wat wils.