logo
Webshop keurmerk

Speeltafel Bopita vierkant Mix & Match Wit

Artikelnummer: 2103 11
Adviesprijs: € 89,00
Beschikbaarheid:

Verwachte levertijd 2 á 4 weken

U bespaart: 11%

€ 79,00

Kindertafel

De speeltafel van Bopita is ideaal voor uw kind. Een heerlijke tafel van hoogwaardige kwaliteit waar uw kind ongestoord aan kan knutselen, kleuren en of tekenen. De speeltafel van Bopita is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen en de stoelen die hierbij horen zijn te verkrijgen in heel veel verschillende kleuren.

Stoeltje Bopita

Het peuterstoeltje van Bopita is een houten stoel die is geschikt voor kinderen van ongeveer 2 jaar tot en met 8 jaar. Deze kinderstoelen zijn ideaal voor in de woonkamer of in de kinderkamer. De stoelen zijn gemaakt van mdf, hebben een zithoogte van 33 cm en zijn in diverse kleuren te verkrijgen.
Het Bopita stoeltje is ideaal voor aan de speeltafel van Bopita. De speeltafel en het stoeltje samen zorgt ervoor dat uw kind met veel plezier in de woonkamer of eigen kamer kan kleuren, puzzelen of lezen. Bekijk hier het assortiment.

Professioneel advies

Bij Babyhuis Casita kunt u professioneel advies verwachten. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar. Op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zaterdag is onze klantenservice geopend. Bel of mail ons gerust als u een vraag heeft. Bekijk onze klantenservice pagina hier.

Merk Bopita
Doelgroep Jongen, Kinderen, Meisje
Collectiejaar 2016
Kleur Wit tinten
EAN 8712657007449
Afmeting 58 x 55 x 55