logo
Webshop keurmerk

Speelgoedzak Play&Go Jeans

Artikelnummer: 180799712
Beschikbaarheid:

In voorraad

€ 34,95

Opbergzak

Geen speelgoed meer dat rondslingerd met deze hippe en praktische opbergzak.
Play & Go heeft hier de perfect oplossing voor gevonden. Een multifunctionele item waar je als ouder ook blij van wordt.
Deze speelgoedzak is niet alleen leuk om op te spelen maar ook om in op te ruimen. In eerst instantie leuk om op te spelen en ben je klaar dan trek je de touwtjes samen en dicht is de zak terwijl alle speeltjes er nog inzitten. 

Door de leuke kleuren en hippe accenten past deze opbergzak zowel in de woonkamer als op de kinderkamer. Het kleed is gemaakt van stevig katoen dus ideaal om overal mee naar toe te nemen. Zo kan de tas meegenomen worden op vakantie, strand en het park.
De speelzak heeft een diameter van maar liefst 140 cm. 

Play & Go opbergtas/speelkleed een super product die je eigenlijk niet kan missen in huis!
Klik hier voor de alle hippe kleuren.

Play&Go

Dit merk staat bekend om slimme, kleurrijke maar zeker creatieve producten. De producten zijn van zeer goede kwaliteit. Doordat de producten er zo leuk uitzien is het voor kinderen een stimulans om zelf hun speelgoed op te ruimen. Hier wordt toch iedereen blij van!
Play&Go speelzakken zijn gegarandeerd vrij van gebreken in materiaal gedurende drie jaar vanaf de oorspronkelijke datum van aankoop en dit onder gebruik bij normale omstandigheden.

Merk Play&Go
Doelgroep Baby, Jongen, Meisje
Kleur Blauw tinten
EAN 5425038799712
Garantie Fabrieksgarantie
Afmeting 140 cm