logo
Webshop keurmerk
Naar overzicht

Speelgoedkist Woezel & Pip

Artikelnummer: 41101
Adviesprijs: € 49,95
Beschikbaarheid:

Eind maart

Casita prijs: € 44,95
U bespaart: 20%

Actieprijs: € 39,95

Deze actie loopt nog tot 27-03-2017

Speelkist

Deze opbergkist van Woezel & Pip is zeer handig om allerlei spulletjes in op te bergen. De speelkist is naturel van kleur en er staat natuurlijk een mooie afbeelding van beste vriendjes Woezel en Pip die elkaar een dikke knuffel geven op. De kist is voorzien van een veer zodat het deksel niet dicht kan vallen, en van een uitsparing aan de voorzijde zodat er geen vingertjes tussen kunnen komen.

De speelgoedkisten dienen zelf in elkaar gezet te worden.

Woezel en Pip

Woezel en Pip is een animatieserie gebaseerd op de zeer populaire kinderboekjes van de twee allerliefste hondjes van de wereld, gecreëerd door Guusje Nederhorst. De herkenbare Woezel en Pip thema's die dichtbij de belevingswereld van kinderen staan, zoals vriendschap, spelen en delen komen terug in de serie.

Ruim assortiment

Babyhuis Casita staat bekend om de jarenlange ervaring. We zijn al ruim 50 jaar actief in deze branche. Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw babyproducten. We hebben een assortiment van ruim 8000 producten. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van uw baby-uitzet. Bel of mail ons gerust.

Merk Bambolino
Doelgroep Baby
Collectie / Serie Woezel & Pip
Collectiejaar 2017
Leeftijd 0+
Kleur Multicolour
EAN 8716473411015
Materiaal MDF
Afmeting 48,6 x 25,8 x 31,5 cm