logo
Webshop keurmerk

Rol Lattenbodem 90x190/200 cm - Alta

Artikelnummer: 14410
Beschikbaarheid:

Levertijd 2 tot 3 weken

Normale prijs: € 50,00
U bespaart: 10%

Actieprijs: € 45,00

Rolbodem

Deze rol lattenbodem is geschikt voor een eenpersoonsbed met de afmeting 90x190/200 cm. Een goede lattenbodem is essentieel bij de aankoop van een bed. Deze rolbodem geeft je de ondersteuning die je nodig hebt. Een lattenbodem van hoogwaardig massief hout met textielband, de basis van een goed functionerend bed. 

Eenpersoonsbed

Alta Furniture heeft een ruim assortiment aan eenpersoonsbedden. Dit bedrijf is gespecilaiseerd in het produceren van massief houten kwaliteitsmeubelen. De uiterlijke kenmerken van massief vurenhout zijn de houtnerven, noesten en kleine harsgangen. Bij een fraaie dekkende kleur blijft het specifieke karakter van het massief hout zichtbaar. Het voordeel van dit merk is dat je de keuze hebt in kleur en beslag. Zo maak je een bed stoer of juist romantisch.

Betrouwbare Partner

De Slaaphut staat bekend als betrouwbare partner. We leveren je producten snel aan huis. De Slaaphut heeft al ruim 50 jaar ervaring in het verkopen van meubelen en accessoires. Onze klanten beoordelen ons als uitstekend via Trustpilot.

Merk Alta
Doelgroep Kinderen
Collectie / Serie Alta
Collectiejaar 2017
Kleur Wit tinten
Garantie 1 jaar
Afmeting 90x190/ 200 cm