logo
Webshop keurmerk

Quax Barrier Bureau Trendy - Griffin Grijs

Artikelnummer: 54051724-E
Beschikbaarheid:

Verwachte levertijd 3 á 4 weken

€ 69,00

Barrier Bureau

Een barrier ofwel een bladvergroter is ontwikkeld om te kunnen worden bevestigd op het bureau. Doordat de barrier wordt bevestigd aan het bureau, verander je dit in een handomdraai  in een commode en ligt het aankleedkussen dat je op de barrier plaatst altijd vast. Hierdoor kan het aankleedkussen niet verschuiven. Door de barrier ligt je kindje recht voor je op het aankleedkussen. Je kunt je kindje hierdoor makkelijker verschonen omdat je er zelf recht voor staat. 
Deze barrier uit de Trendy serie van Quax past op je bureau/commode. De barrier wordt afgewerkt met water gedragen lak met als voordelen dat het niet vergeelt, geur arm is, zijn glans langer behoudt en beter is voor het milieu.

Let op! Alleen barrier wordt geleverd.

Quax

De Quax wereld is een zachte stijlvolle wereld. Eén die eigentijds design combineert met warmte en sfeer. De babymeubels van Quax staan voor kwaliteit en betaalbaarheid, en creëren een veilige en donzige thuishaven voor je kindje. En om je te helpen bij het aankleden van de meest knusse kamer in huis, heeft Quax er alvast voor gezorgd dat alle kleuren en designs makkelijk te combineren zijn. 

Een barrier voor op het bureau. Uiteraard nog de volgende producten nodig.  
- Quax Commode: handige commode om jouw baby op te verschonen en kleertjes in te doen.
- Quax kasten in diverse afmetingen beschikbaar. 2-Deurs en 3-deurs kasten vind je bij Babyhuis Casita. 

Wij hebben complete babykamers in ons assortiment. Bij Babyhuis Casita denken we met je mee. Voor jouw complete babykamer ben je bij ons aan het juiste adres. Ook denken wij graag mee over de aankleding van de babykamer.  Van mandjes, tot schommelstoelen tot dierenkoppen voor aan de muur. Je vindt het allemaal bij Babyhuis Casita.

Aanbiedingen

Bij Babyhuis Casita hebben we regelmatig acties. Onze scherpste aanbiedingen staan apart voor je geselecteerd. Bij Babyhuis Casita vind je altijd de scherpste prijsnieuwste producten en leukste merken. Babyhuis Casita staat voor kwaliteitveiligheid en duurzaamheid. Neem snel een kijkje naar ons ruim assortiment van 16.000 producten. 

Merk Quax
Doelgroep Baby, Jongen, Meisje
Collectie / Serie Trendy
Kleur Grijs tinten
EAN 5414375168428
Garantie 1 jaar
Materiaal Meubels MDF
Breedte 60 cm
Afmeting 60x77x9(h) cm