logo
Webshop keurmerk

Loopfiets Kurve Tyre Rood - Kiddimoto

Artikelnummer: KM-916.614
Adviesprijs: € 89,95
Beschikbaarheid:

In voorraad

U bespaart: 33%

€ 59,95

Loopfietsje

Wie wil er nu ook niet zo'n stoere bike? De Kiddimoto loopfiets beschikt over een mooi, strak design, heeft een comfortabele rijpositie en is uiteraard ideaal voor de ontwikkeling van een betere/goede balans, coördinatie en kracht van de kleine. De loopfiets is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en ouder. Het loopfietsje heeft geen pedalen zodat kinderen gebruik moeten maken van hun voeten om zich voort te bewegen. Zodra ze het vertrouwen en de balans hebben kunnen ze hun voeten van de grond tillen en beginnen te cruisen. Bij vele kleur uitvoeringen van de Kiddimoto zijn er bijpassende helmen en handschoenen verkrijgbaar.

Alle Kiddimoto’s zijn voorzien van de unieke look van echte motorfietsen en zijn gemaakt van 100% recyclebaar berken multiplex. KiddiMoto loopfietsen voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden en zijn voorzien van een CE-Markering en getest middels de Europese EN 71 norm.

Eigenschappen:
- Kan met uw kind vanaf 2 jaar meegroeien tot 6 jaar!
- Gemaakt van recyclebaar berkenhout.
- Rubberen Luchtbanden
- Voldoet aan alle Europese veiligheidseisen
- Voorzien van het CE keurmerk.  
- Comfortabele zitpositie.
- Verstelbare zithoogte.

Afmetingen:
- Stuurhoogte: 525 mm
- Zithoogte: 370 - 395 mm
- Wielbasis: 510 mm
- Gewicht 4,5 kg

Producten van Kiddimoto

Kiddimoto is een familiebedrijf dat is gevestigd op het platteland in Engeland. Bij Kiddimoto ontwerpen, ontwikkelen en testen ze alles voor een hoge kwaliteit van de loopfietsen, fietshelmen en handschoenen. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Mendip Hills in de buurt van Wells, dit is waar ze werken aan de ontwikkeling en uitbreiding van de spannende reeks van loopfietsen.
De loopfiets, helm en handschoen van Kidimotto staan bekend om het duurzame en sterke materiaal. Alle Kiddimoto’s zijn voorzien van de unieke look van echte motorfietsen en zijn gemaakt van 100% recyclebaar berken multiplex. Kiddimoto loopfietsen voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden en zijn voorzien van een CE-Markering en getest middels de Europese EN 71 norm.

Merk Kiddimoto
Doelgroep Baby, Jongen, Meisje
Collectie / Serie Kurve
Kleur Rood tinten
EAN 5060262721766
Garantie Fabrieksgarantie
Afmeting Stuurhoogte: 525 mm/ Zithoogte verstelbaar van 370 tot 395 mm/ Wielbasis: 510 mm
Gewicht 4.5 kg
Type Banden Lucht