logo
Webshop keurmerk

Lattenbodem Elzach 90x200 cm - Alta

Meer van: Alta

Artikelnummer: 3372120920
Beschikbaarheid:

Levertijd 3 tot 4 weken

€ 90,00

Lattenbodem

Deze lattenbodem is geschikt voor een eenpersoonsbed met de afmeting 90x200 cm. Een goede lattenbodem is essentieel bij de aankoop van een bed. Deze niet verstelbare lattenbodem geeft je de ondersteuning die je nodig hebt. De lattenbodem Elzach met 28 verende tussenliggende latten van degelijke kwaliteit is de basis voor een goed functionerend bed.

- hoogte lattenbodem is 5 cm
- maximaal belastbaar tot 100 kg
- geschikt voor elk matrastype

Eenpersoonsbed

Alta Furniture heeft een ruim assortiment aan eenpersoonsbedden. Dit bedrijf is gespecilaiseerd in in het produceren van massief houten kwaliteitsmeubelen. De uiterlijke kenmerken van massief vurenhout zijn de houtnerven, noesten en kleine harsgangen. Bij een fraaie dekkende kleur blijft het specifieke karakter van het massief hout zichtbaar. Het voordeel van dit merk is dat je de keuze hebt in kleur en beslag. Zo maak je een bed stoer of juist romantisch.

Betrouwbare Partner

De Slaaphut staat bekend als betrouwbare partner. We leveren je producten snel aan huis. De Slaaphut  heeft al ruim 50 jaar ervaring in het verkopen van meubelen en accessoires. Onze klanten beoordelen ons als uitstekend via Trustpilot.

Merk Alta
Doelgroep Kinderen
Collectie / Serie Alta
Collectiejaar 2016
Kleur Bruin tinten
Garantie 1 jaar
Materiaal Massief Grenen / Vuren
Afmeting 90x200 cm
Gewicht maximaal belastbaar tot 100 kg
Inhoud hoogte lattenbodem is 5 cm