logo
Webshop keurmerk
Terug naar overzicht

Kleuterstoel Mix en Match Lichtblauw - Bopita

Artikelnummer: 2101 04
Adviesprijs: € 79,00
Beschikbaarheid:

Verwachte levertijd 2 á 4 weken

U bespaart: 5%

€ 75,00

Peuterstoel

De kleuterstoel van Bopita is een houten stoel die is geschikt voor kinderen van ongeveer 2 jaar tot en met 8 jaar. Deze kinderstoelen zijn ideaal voor in de woonkamer of in de kinderkamer. De stoelen zijn gemaakt van mdf, hebben een zithoogte van 33 cm en zijn in diverse kleuren te verkrijgen.
Het Bopita stoeltje is ideaal voor aan de speeltafel van Bopita. De speeltafel en de peuterstoel samen zorgt ervoor dat uw kind met veel plezier in de woonkamer of eigen kamer kan kleuren, puzzelen of lezen.

Speeltafel Bopita

Om de set compleet te maken kan de speeltafel van Bopita niet ontbreken. Bij Babyhuis Casita hebben we drie soorten speeltafels in ons assortiment. Aan een speeltafel kan uw kind uren zitten. De speeltafel is ideaal als uw kind graag kleurt, knutselt of tekent.
- Bopita Speeltafel Vierkant Mix & Match
- Bopita Speeltafel Rechthoekig Mix & Match
- Bopita Speeltafel XL Rechthoekig Mix & Match

Professioneel advies

Bij Babyhuis Casita kunt u professioneel advies verwachten. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar. Op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zaterdag is onze klantenservice geopend. Bel of mail ons gerust als u een vraag heeft. Bekijk onze klantenservice pagina hier.

Merk Bopita
Doelgroep Jongen, Kinderen, Meisje
Collectie / Serie Mix&Match
Collectiejaar 2016
Kleur Blauw tinten
EAN 8712657007296
Garantie 1 jaar
Afmeting 63/33x29x29 (HxBxD)