logo
Webshop keurmerk

Kid’Sleep Globetrotter - Mint (UL)

Artikelnummer: 0004
Adviesprijs: € 39,95
Beschikbaarheid:

In voorraad (UL) (1 à 2 dagen)

Casita prijs: € 32,95
U bespaart: 27%

Actieprijs: € 29,00

Reiswekker

Als ouders is het bjina niet meer mogelijk om uit te slapen. Kindjes die elke ochtend veel te vroeg wakker zijn en naast het bed staan. De Kid'Sleep Globetrotter biedt uitkomst.

De Kid'Sleep Globetrotter is de reisversie van de gewone Kid'Sleep. Met het verlichte plaatje krijgt je kindje te zien of het al tijd is om op te staan. Spelenderwijs leert je kindje om zelfstandig op de juiste tijd uit bed te komen.
Het gebruiksgemak van de reiswekker is heel eenvoudig: het klokje heeft namelijk 2 plaatjes. Op het ene plaatje staat een schaapje afgebeeld dat met zijn rugzak buiten loopt. Het andere plaatje is voorzien van een schaapje dat lekker in zijn kampeerbed ligt te slapen. Achter één van de plaatjes brandt een lichtje. Als je kindje wakker wordt hoeft hij/zij alleen maar naar de vrolijke wekker te kijken welk plaatje op dat moment verlicht is. Zo weet hij/zij altijd of het al tijd is om uit bed te komen.

Het lampje in de Kid'Sleep blijft de hele nacht aan. Zo dient de wekker ook als nachtlampje. Werkzaam op batterijen, 4x AA ( niet inbegrepen).

Snelle levering

Bestel vandaag je product voor 16.00 uur, dan heb je het morgen al in huis. Je kan er bij ons vanuit gaan dat wij snel leveren en altijd voor je klaar staan. Onze klantenservice is elke werkdag en zaterdag geopend om vragen over je bestelling, levering en betaling te beantwoorden. Ook voor advies kun je terecht in onze winkel en bij onze online klantenservice.

Merk Claessens’Kids
Doelgroep Baby, Jongen, Meisje
Collectie / Serie Kidsleep Globetrotter
Collectiejaar 2017
Kleur Groen tinten
EAN 7640116260290
Garantie Fabrieksgarantie
Afmeting 14,8x4,6x14,9 cm