logo
Webshop keurmerk
Naar overzicht

Hoofdkussen Pendo - Baninni

Artikelnummer: BN750
Beschikbaarheid:

Levertijd 1 tot 2 weken

€ 19,95

Hellend kussen (Anti-reflux)

Met het hellend kussen van Baninni slaapt het kind lichtjes geheld, waarbij het bovenste deel van het lichaam iets hoger ligt. De hellingshoek van het kussen is 15 graden. Deze houding wordt door kinderartsen aanbevolen omdat het de ademhaling en de spijsvertering bevordert. Het Pendo kussen wordt vaak gebruikt bij oprispingen, ooronsteking, verkoudheid en andere infecties van de luchtwegen. Het is mogelijk het kussen onder het hoeslaken te plaatsen.

Reflux

Reflux betekent terugstromen en bij baby's die melk opgeven is er sprake van een gastro-oesofageale reflux: de inhoud van de maag stroomt door de slokdarm terug naar het mondje. 

Voor een baby die last heeft van reflux of overgeven is de houding erg belangrijk. In landen waar baby’s de hele dag rechtop gedragen worden is reflux bijna onbekend. Een goede draagdoek kan je hierbij helpen. Ook ’s nachts kan je ervoor zorgen dat de baby niet volledig plat ligt. Ligt je baby in een eigen bedje dan kan je zijn matras aan het hoofdeinde verhogen. De meeste baby’s die de hele dag rechtop gedragen worden kunnen het liggen ’s nachts wel aan. Ook tijdens het voeden kan je de baby beter een beetje rechtop houden. 

Goede service bij Babyhuis Casita

Bij Babyhuis Casita kun je ervan uitgaan dat je altijd goed en deskundig advies krijgt. Met al ruim 50 jaar ervaring in het verkopen van babyartikelen zijn wij een betrouwbare partner. Onze online klantenservice en winkel zijn elke werkdag en zaterdag te bereiken. Voor vragen over je bestelling, levering of een product kun je altijd contact met ons opnemen via telefoon, email of chat.

Merk Baninni
Doelgroep Baby, Jongen, Meisje, Unisex
Collectie / Serie Pendo
Collectiejaar 2016
Kleur Wit tinten
EAN 5420038784744
Garantie 2 jaar
Afmeting 60x35 cm

Bijpassende producten

Heeft u hulp nodig?

Wij helpen u graag verder, kies een van de onderstaande opties

Heeft u hulp nodig?

Wij helpen u graag verder, kies een van de onderstaande opties