logo
Webshop keurmerk

Dekbedovertrek Mini

Artikelnummer: Mini
Beschikbaarheid:

In voorraad (Uitlopend)

€ 99,95

Dekbedovertrek Mini

De totale collectie bestaat uit 5 4stijlen dekbedovertrekken met ieder een geheel eigen karakter en stijl!

Elk dekbedovertrek is gemaakt van zachte katoenen stoffen in uni kleuren gemengd met prachtige stofdessins. Een 4stijlen dekbedovertrek is één dekbedovertrek, dat je 4x anders kunt gebruiken!

Door de vele verschillende prints in dit 4stijlen dekbedovertrek, is het nooit meer saai op het bed!

De nieuwste collectie van SLEEPIEZ Original moet je gezien hebben! Voor jongens en meiden bestaat de Private Style 4stijlen collectie uit 5 hele bijzondere 4stijlen dekbedovertrekken met prachtige accessoires. Het is erg belangrijk dat de slaapkamer de juiste sfeer uitstraalt dat bij je kind past. Ook voor je kind ontstaat een balans die goed is voor de ontwikkeling van de fantasie en creativiteit. Om dat voor elkaar te krijgen gebruik je materialen die bij je kind passen. Net als bij volwassenen komt ook het kind tot rust in zijn slaapkamer en zijn verlichting en kleuren belangrijke factoren die een bijdrage leveren aan het gevoel dat het kind heeft bij de eigen slaapkamer.

Wil je er nu geen mini! Met deze stoere kleuren en een applicatie van een mini ben je helemaal de man. Een keer geen mini dan draai je het dekbed om en dan heb je weer een andere variant.

Verkrijgbaar in een eenpersoons dekbedovertrek.

Merk SLEEPIEZ Original Designed by..
Doelgroep Baby

Bijpassende producten

Heeft u hulp nodig?

Wij helpen u graag verder, kies een van de onderstaande opties

Heeft u hulp nodig?

Wij helpen u graag verder, kies een van de onderstaande opties