logo
Webshop keurmerk

Childhome Kleine Mand Katoen - Little Treasures

Artikelnummer: CHSBCKTR23
Adviesprijs: € 12,95
Beschikbaarheid:

In voorraad

U bespaart: 23%

€ 9,95

Opbergmand

Deze prachtige mand van katoen is hip door zijn eenvoud. Erg leuk is de opdruk op het mandje. Verkrijgbaar met verschillende teksten. Een ideale opbergmand om speelgoed, kleertjes en andere spullen in op te bergen.

OPGELET: De canvas mand is niet wasbaar in de wasmachine.

Childhome

Al 30 jaar maakt Childhome 'je kleine wereld' compleet. Vanaf 1985 heeft het familiebedrijf grote sprongen gemaakt. Na hard werken is het bedrijf nu onmisbaar in de baby- en kinderindustrie. Wanneer je kiest voor Childhome, kies je voor kwaliteit, veiligheid en service. Het kantoor van Childhome is gevestigd in Kontich waar de ontwerpen, de distrubutie en marketing van de babyproducten allemaal worden geregeld. Naast vernieuwend design speelt dienstverlening en veiligheid een grote rol! Geen enkel product verlaat het magazijn voordat er een reeks strenge veiligheidstesten op het product zijn uitgevoerd. Elk Childhome product voldoet in ruime mate aan de Europese veiligheidsnormen.

Aanbiedingen

Bij Babyhuis Casita hebben we regelmatig acties. Onze scherpste aanbiedingen staan apart voor je geselecteerd. Bij Babyhuis Casita vind je altijd de scherpste prijsnieuwste producten en leukste merken. Babyhuis Casita staat voor kwaliteitveiligheid en duurzaamheid. Neem snel een kijkje naar ons ruim assortiment van 16.000 producten. 

Merk Childhome
Doelgroep Baby
Kleur Wit tinten
EAN 5420007144678
Garantie Fabrieksgarantie
Afmeting diameter 23 cm, hoogte 30 cm

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: