logo
Webshop keurmerk
Naar overzicht

Childhome Dressboy Beuk - Stone Grey (UL)

Artikelnummer: CLSTSG
Adviesprijs: € 69,95
Beschikbaarheid:

In voorraad (UL) (1 à 2 dagen)

U bespaart: 7%

€ 64,95

Kledingrek

Een mooie dressboy gemaakt van MDF en beuk, geverfd in de kleur "stone" grijs. Het kledingrek is voorzien van haakjes en een hangroede in het midden. Onderaan is een legplankje bevestigd om eventueel schoentjes op te plaatsen.
Een leuk accessoire om baby- en kinderkleedjes aan op te hangen. Deze dressboy kan naast de kinderkamer ook in de badkamer worden geplaatst, maar ook mooi in de hal van je huis.

Childhome

Al 30 jaar maakt Childhome 'jouw kleine wereld' compleet. Vanaf 1985 heeft het familiebedrijf grote sprongen gemaakt. Na hard werken is het bedrijf nu onmisbaar in de baby en kinderindustrie. Wanneer je kiest voor Childhome, kies je voor kwaliteit, veiligheid en service. Het kantoor van Childhome is gevestigd in Kontich waar de ontwerpen, de distrubutie en marketing van de babyproducten allemaal wordt geregeld. Naast vernieuwend design speelt dienstverlening en veiligheid een grote rol! Geen enkel product verlaat het magazijn voordat er een reeks strenge veiligheidstesten op het product zijn uitgevoerd. Elk Childhome product voldoet in ruime mate aan de Europese veiligheidsnormen.

Childhome heeft twee vaste merken: Childwood en Childweels.

Childwood
levert alles wat je nodig heeft om de babykamer volledig in te richten: prachtige baby- en kinderkamers, allerlei fantastisch meubilair en praktische accessoires. Stuk voor stuk de beste veiligheidsproducten en tenslotte uitermate zacht textiel. 
Met Childweels ga je veilig en uiterst comfortabel op stap: innovatieve kinderwagens, handig op te bergen reisbedjes, comfortabele relaxen en nog veel meer.

Aanbiedingen

Bij Babyhuis Casita hebben we regelmatig acties. Onze scherpste aanbiedingen staan apart voor je geselecteerd. Bij Babyhuis Casita vind je altijd de scherpste prijs, nieuwste producten en leukste merken. Babyhuis Casita staat voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Neem snel een kijkje naar ons ruim assortiment van 16.000 producten. 

Merk Childhome
Doelgroep Baby, Jongen, Meisje
Collectiejaar 2017
Kleur Grijs tinten
EAN 5420007133337
Afmeting 50 - 40 - 101,5 cm
Gewicht 4.80 kg

Bijpassende producten

Heeft u hulp nodig?

Wij helpen u graag verder, kies een van de onderstaande opties

Heeft u hulp nodig?

Wij helpen u graag verder, kies een van de onderstaande opties