logo
Webshop keurmerk

Bopita Wandrek Ladder Basic Wood Gravel Wash

Artikelnummer: 228107 47
Beschikbaarheid:

Verwachte levertijd 2 á 4 weken

€ 85,00

Wandplank

Een wandplank kan en mag niet ontbreken in een babykamer. Een wandrek van Bopita is een leuke aanvulling op je babykamer. Op een wandrek kun je handige dingen zetten die je nodig hebt voor de verzorging van je kind. Ook is een wandplank leuk voor decoratie items. 
Een wandrek is een eyecatcher voor op je babykamer. Je kunt hier bijvoorbeeld kleertjes aan hangen, leuke decoratie items aan hangen en een leuke knuffel op zetten. 

Bopita

Het Nederlandse merk Bopita staat voor eigentijds, modern, romantisch, maar bovenal kwaliteit.
Een wandrek van het merk Bopita staat voor hoogwaardige kwaliteit. Het zijn degelijke producten, voorzien van een goede handleiding zodat je dit meubel heel makkelijk zelf in elkaar kan zetten. Alle bijbehorende schroeven worden er bijgeleverd.
Bij Babyhuis Casita denken wij aan de veiligheid van je kind. Alle Bopita producten voldoen aan de wettelijke veiligheidsnormen.

Garantie

We bieden je één jaar garantie op de gehele Bopita collectie. Babyhuis Casita is de beste leverancier voor jouw babykamer, box, kast, ledikant en commode van Bopita. Wij hanteren een levertijd van twee weken, bezorgen aan huis en zijn al ruim 50 jaar een huis waar je alles kunt vinden voor jouw baby.

Merk Bopita
Doelgroep Baby, Jongen, Kinderen, Meisje
Collectie / Serie Basic Wood Babyflex
Collectiejaar 2017
Kleur Grijs tinten
EAN 8712657044871
Garantie 1 jaar
Materiaal Meubels Grenen
Afmeting 168x41x27 cm