logo
Webshop keurmerk

Bopita Juniorbed - Belle Wit

Artikelnummer: 1502 11
Adviesprijs: € 339,00
Beschikbaarheid:

Verwachte levertijd 2 á 4 weken

U bespaart: 9%

€ 309,00

Junior Bed 70x150 cm

Heerlijk slapen in een mooi en leuk juniorbed van Bopita. Dit Nederlandse merk staat voor eigentijds, modern, romantisch, maar bovenal kwaliteit.
Een peuterbed van het merk Bopita staat voor hoogwaardige kwaliteit. Het zijn degelijke producten, voorzien van een goede handleiding zodat u dit meubel heel makkelijk zelf in elkaar kan zetten. Alle bijbehorende schroeven worden er bijgeleverd.
Bij Babyhuis Casita denken wij aan de veiligheid van je kind. In een peuterbed van Bopita slaapt je kind veilig. Alle Bopita bedden voldoen aan de wettelijke veiligheidsnormen.

Waarom een peuterbed? Ik kan ook gelijk een groot bed 90x200 cm aanschaffen. Dat klopt, echter voor sommige kinderen is de overstap van een babybedje (60x120) naar een groot bed (90x200) te groot en dan is een peuterbed de ideale oplossing. Het junior bed zorgt voor een veilig gevoel. Dit komt door de compactere afmetingen. Het bed oogt ook niet in één keer zo kolossaal op de slaapkamer. Voor het bed 70x150 cm hebben wij uiteraard ook een assortiment passende matrasssen en bedtextiel.

Bopita Slaapkamer

Van het merk Bopita hebben wij niet alleen juniorbedden in ons assortiment, maar ook kasten, commodes en bijbehorende accessoires. Bij Babyhuis Casita denken we met je mee om van de slaapkamer een waar sprookje te maken. Dus voor een complete slaapkamer ben je bij ons aan het juiste adres. Ook denken wij graag mee over de aankleding van de slaapkamer. Van mandjes tot schommelstoelen, tot dierenkoppen voor aan de muur. Je vindt het allemaal bij Babyhuis Casita.

Garantie

Bij Babyhuis Casita heb je een garantie van 1 jaar op al je meubels. Babyhuis Casita staat voor snelle levertijden en is je betrouwbare partner op het gebied van peuter- en tienermeubels. Ben je aan het rondkijken op onze website en kom je er niet uit? Bel ons gerust. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste beslissing.

Merk Bopita
Doelgroep Baby, Jongen, Kinderen, Meisje
Collectie / Serie Belle
Materiaal Meubels MDF/Beuken
Lattenbodem Ja
Binnenmaat 70x150 cm
Buitenmaat 107x96x158 cm
Garantie 1 jaar
Kleur Wit tinten
EAN 8712657006923