logo
Webshop keurmerk

Bopita Dubbele Slaapunit - Wit

Artikelnummer: 246046 11
Adviesprijs: € 499,00
Beschikbaarheid:

Levertijd 2 tot 4 weken

U bespaart: 10%

€ 449,00

Slaapunit

Bij het combiflex-bedsysteem is het “basicbed” het uitgangspunt en is met aparte onderdelen geheel naar wens uit te breiden. Zo kun je een basicbed ombouwen naar een halfhoogslaper met rechte of schuine trap en een hoogslaper. Daarnaast is het ook mogelijk een hoogslaper met een bureaublad uit te breiden. Van basicbed naar een hemelbed, een stapelbed met of zonder lade, een compactbed met rechte of schuine trap en tot slot een bedbank.

Bovendien is het bed opgebouwd uit diverse losse onderdelen. Hierdoor is het in de toekomst  eenvoudig terug te bouwen naar een basic bed. Hierdoor is de aanschaf van een tienerbed ineens een duurzame investering met mogelijkheden voor de toekomst. Het bed is tenslotte “later” om te bouwen tot een eenpersoonsbed of uit te breiden tot een hoogslaper of wat al niet meer.

Het combiflex-bedsysteem bestaat naast diverse mogelijkheden voor tienerbedden ook uit diverse soorten hoge en lage verrijdbare kasten met deurtjes of opbergbakjes, Zo ook de dubbele slaapunit van Bopita. Dankzij dit meubel kun je het compactbed van extra ruimte voorzien. Deze 2-lade unit is voorzien van 2 bedlades met lattenbodem. Op deze manier wordt een logeerpartijtje met vriendjes of vriendinnetjes een stuk eenvoudiger. 
Het geheel staat op wielen en is dus gemakkelijk te openen en te sluiten.
Deze dubbele slaapunit past in combinatie met alle compactbedden van Bopita, o.a. Compactbed Combiflex en Mix & Match Nordic.

De modellen van het Bopita combiflex-bedsysteem zijn gebaseerd op de succesvolle serie Mix & Match van Bopita. Alle meubelen uit het combiflex-programma zijn dus prima te combineren met Mix &Match.

Betrouwbare partner

De Slaaphut streeft naar snelle levertijden. De betrouwbare partner in peuter-en tienerartikelen. Voor goed en deskundig advies kun je terecht bij onze online klantenservice. Elke werkdag en zaterdag zijn we geopend. Wij staan altijd voor je klaar.

Merk Bopita
Doelgroep Jongen, Kinderen, Meisje
Collectie / Serie Mix & Match
Collectiejaar 2017
Kleur Wit tinten
EAN 8712657036838
Inbegrepen Items 2 slaaplades, lattenbodem
Garantie 1 jaar
Afmeting 51x198x94 cm