logo
Webshop keurmerk

Bopita Basisbed Combiflex - Deep Grey

Artikelnummer: 430146 20
Adviesprijs: € 309,00
Beschikbaarheid:

Levertijd 2 tot 4 weken

U bespaart: 10%

€ 279,00

Basis Tienerbed

Het Bopita bedsysteem basisbed, is het standaard bed 90x200 cm waarmee je later diverse optionele artikelen kunt bijkopen. Je kan dit bed uitbouwenen tot een halfhoogslaper, hoogslaper of zelfs een stapelbed. In eerste instantie iets over het basisbed. Het bed bestaat uit een hoofd- en voeteneind, 2 lange zijden en een lattenbodem, oftewel de basis om met te beginnen. Het is gemaakt van MDF.

Zo kun je het bed uitbouwen met een uitvalrekje, een achterzijde, een bedlade en later met supportset ( "de lange poten" om het bed te tot een half of hoopslaper) in combinatie met een trap (recht of schuin). Wil je bijvoorbeeld gelijk een halfhoogslaper kopen dan is dit ook mogelijk om in 1 pakket te kopen (dit is overigens voordeliger).

Maar om te starten dan heb je met dit bed de basis. Tevens hebben wij diverse matrasssen in assortiment, klik hiervoor de verschillende mogelijkheden.

Bedsysteem

Het bedsysteem programma bied je de mogelijkheid om van een basisbed een halfhoogslaper, hoogslaper of stapelbed te maken. Door middel van de verschillende optionele artikelen die in dit programma zitten plaatst je een achterzijde naar keuze, eventueel een uitvalrek en later een supportset om eer een halfhoogslaper van te maken. 

Naast het basisbed zijn er ook diverse complete uitvoeringen leverbaar. Deze complete sets worden geleverd inclusief achterzijde, uitvalrek, supportset en trap naar keuze (recht of schuin). Ook is het basisbed uit te breiden met een lade en een uitvalbeschermer.

Bezorging aan huis

De Slaaphut bezorgt je producten aan huis. We zijn al ruim 50 jaar je partner voor al je kinder slaapkamers. Je hebt bij de Slaaphut 14 dagen retourrecht. Wij staan altijd voor je klaar en helpen je graag met het maken van de juiste beslissing. 

Merk Bopita
Doelgroep Jongen, Kinderen, Meisje
Collectie / Serie Combiflex
Collectiejaar 2017
Kleur Grijs tinten
EAN 8712657041702
Garantie 1 jaar
Type Tienerbed Eenpersoonsbed
Materiaal Meubels MDF
Lattenbodem Ja
Binnenmaat 90x200 cm
Buitenmaat 70x210x96 cm