logo
Webshop keurmerk
Naar overzicht

Béaba Kastdeurtjesblokkeerder Zwart/Wit

Artikelnummer: 930177-zwart
Beschikbaarheid:

Levertijd 1 week

€ 7,75

Kastdeurtjesblokkeerder

De kastdeurtjesblokkeerder van Beaba garandeert maximale veiligheid. De blokkeerder beveiligt deuren van kasten om zo te voorkomen dat je kindje ze opent. De stop heeft een schuif om zich op alle types openingen aan te passen. De bestendige dubbelzijdige 3CM stickers zorgen voor een optimale hechting en ondersteuning.

Beaba

Het merk Beaba is van Franse oorsprong, maar over de hele wereld bekend. Dit komt door de innovatieve en creatieve producten voor kinderverzorging. Denk bijvoorbeeld aan eenvoudige flessenwarmers en speciale cookers die in een korte tijd het eten of drinken van je baby warm maakt.
Na gebruik is het mogelijk de flessen op de vrolijk gekleurde en hip uitgevoerde uitdruiprekjes te laten drogen.
De combinatie tussen design en gebruikersgemak gingen nooit zo makkelijk samen als bij Beaba. Geen wonder dat veel mama’s de producten van Beaba kopen voor hun kindje.

50 jaar ervaring

Babyhuis Casita heeft ruim 50 jaar ervaring in het verkopen van baby-, en kinderproducten. Babyhuis Casita is je betrouwbare partner op het gebied van babyproducten. Babyhuis Casita is een babywinkel waar je kan slagen voor de mooiste babykamer, liefste knuffel, veiligste autostoel, nieuwste kinderstoel en nog veel meer. We zijn vooruitstrevend en hebben altijd de nieuwste producten in ons assortiment. 

 

Merk Beaba
Doelgroep Baby
Collectiejaar 2016
Kleur Wit tinten
EAN 3384349301774
Afmeting 242x61x6 mm
Gewicht 29 gr