logo
Webshop keurmerk

Alta Bureau 1 Deur / 4 Laden 145cm - Wit

Meer van: Alta

Artikelnummer: 5470
Beschikbaarheid:

Levertijd 3 tot 4 weken

€ 730,00

* Verplichte velden

Bureau

Een mooie solide bureau van het merk Alta. Dit bureau past in vele interieurs door het mooie ontwerp. Eenvoudig maar met subtiele details. Door de keuze van het beslag maak je dit bureau naar je eigen wens. Het meubel heeft een kastje met een deur en 1 legplank en een kastje met 4 laden. De laden zijn gemaakt/voorzien van de authentieke zwaluwstaartverbinding. Dit bureau heeft een ruim werkblad van 145 cm.

Alta

U herkent de meubelen aan het "Alta" merk. Alle laden zijn gemaakt met de solide zwaluwstaart verbinding. Samen met de massieve onderdelen (uitgezonderd ladebodem en achterwand) maakt dit de Alta Meubelen tot kwalitatief hoogwaardige meubelen met kracht! De Alta meubelen zijn gemaakt van massief beukenhout. Het beukenhout wordt alleen geleverd/bewerkt in de kleur wit (watergedragen verf). Bij de laden (12 mogelijkheden) en/of deuren (8 mogelijkheden) kan je kiezen voor het beslag dat je zelf het mooiste vindt passen bij de meubels.

De meubels van Alta zijn tijdloos en hierdoor geschikt voor zowel jongens als meisjes. Alle meubelen zijn gemakkelijk met elkaar te combineren. Vanwege het kwalitatieve karakter van Alta, moet je rekening houden met een levertijd tussen de 3 a 4 weken.

Babyhuis Casita

Wij hebben al ruim 50 ervaring in de babybranche, en sinds vele jaren dealer van Alta. Alle meubelts worden netjes thuisbezorgd in samenspraak met onze klant.

Merk Alta
Doelgroep Kinderen
Collectie / Serie Alta
Collectiejaar 2016
Kleur Wit tinten
inclusief legplanke(en) 1 legplank
Buitenmaat H75 x B145 x D60 cm
Garantie 1 jaar
Verzendprijs € 15,00