logo
Webshop keurmerk

Aerosleep Protect 90*200

Artikelnummer: AP200.090
Beschikbaarheid:

In voorraad

€ 139,95

Aerosleep Topper 90*200

De unieke Aerosleep Protect  90*200 zorgt ervoor dat je kind de hele nacht door veilig en hygiënisch slaapt. De open 3D structuur van de matrasbeschermer zorgt ervoor dat je kind vrij kan ademen en het niet te warm krijgt in zijn of haar bed. Een absorberende laag in de matrasbeschermer neemt alle vocht op terwijl de luchtcirculatie ervoor zorgt dat dit vocht ook weer snel verdampt.

Alle voordelen op een rij:
Aerosleep zorgt voor een doorbraak in het slaapcomfort van baby’s. De unieke, luchtdoorlatende structuur maakt van ieder babybedje een veilige en gezonde plaats om te slapen. Het revolutionaire concept kent steeds meer toepassingen. 

Adem vrij:
Aerosleep laat een slapend kind in alle vrijheid ademen, ook als hij of zij zich op zijn of haar buik rolt. De luchtdoorlatende structuur voorkomt het gevaar dat er in deze houding te weinig zuurstof beschikbaar is. Met Aerosleep ademt je kind ook gezond. Aerosleep voorkomt het ontstaan van gevaarlijke bacteriën in de kern van het matras. 

Altijd lucht:
Studies hebben uitgewezen dat baby`s het best op hun rugje slapen. Zodra ze zich kunnen draaien, gebeurt het echter vaak dat ze zich op hun buikje rollen. Dankzij de grote luchtdoorlaatbaarheid van Aerosleep kan de baby zelfs in buikligging ongehinderd blijven ademen. 

Snel Droog:
Al het vocht afkomstig van de luier of van braaksel verdwijnt onmiddellijk door de open honingraatstructuur van de bovenlaag naar een diepere absorberende laag. De lucht in de bovenlaag zorgt voor een snelle verdamping, zodat de baby droog en comfortabel ligt. De typische huidirritaties verdwijnen als sneeuw voor de zon. 

Tegen bacteriën:
Braaksel dat in de matras kan doordringen, vormt daar een broeihaard van bacteriën. Uit recent onderzoek blijkt dat deze bacteriën het leven van zeer jonge baby`s ernstig en zeer snel in gevaar kunnen brengen. Aerosleep heeft echter een ondoordringbare beschermfilm onder de open oppervlaktestructuur. Braaksel kan dus niet in de matras terechtkomen. Met een wasbeurt op 60 °C maak je alle bacteriën onschadelijk. 

Gedaan met zweten:
Het is beter je kindje in bed niet te warm aan te kleden. Baby`s krijgen het gauw te warm en gaan dan zweten. Aerosleep houdt de lichaamstemperatuur van de baby perfect onder controle. In de open oppervlaktestructuur kan de lucht vrij circuleren. Aerosleep voert warme lucht af en verse lucht aan. Uw baby geniet van een constant en aangenaam slaapklimaat, zonder zweten. 

Anti-allergisch:
Hoe vroeger je de baby kunt afschermen van huismijt, hoe kleiner de kans dat hij later allergieën ontwikkelt. Een ondoordringbare beschermfilm in de Aerosleep zorgt ervoor dat de huidschilfertjes, de voeding van de huismijt, niet in de matras kunnen doordringen. Waar dit voedsel ontbreekt, heeft de huismijt het moeilijk om te overleven. De beschermfilm verhindert bovendien dat de matras stof of pollen uit de omgeving opneemt. 

Wasbaar:
Aerosleep is wasbaar op 60°. Hierdoor wordt deze niet alleen schoon maar ook worden alle elementen die de gezondheid van de baby in gevaar kunnen brengen verwijderd.  Ook de huismijt zelf en bacterien worden op deze temperatuur onschadelijk gemaakt. Let Op! De protect mag en kan niet in de droger.

Goede service bij Babyhuis Casita

Bij Babyhuis Casita kun je ervan uitgaan dat je altijd goed en deskundig advies krijgt. Met al ruim 50 jaar ervaring in het verkopen van babyartikelen zijn wij een betrouwbare partner. Onze online klantenservice en winkel zijn elke werkdag en zaterdag te bereiken. Voor vragen over je bestelling, levering of een product kun je altijd contact met ons opnemen via telefoon, email of chat. Wij staan altijd voor je klaar.
Onze klanten beoordelen ons als uitstekend via Trustpilot.

Merk Aerosleep
Doelgroep Baby, Jongen, Meisje
Collectie / Serie Protect
Collectiejaar 2017
Leeftijd 24m+
Kleur Wit tinten
EAN 5413421800046
Garantie Fabrieksgarantie
Materiaal polyether
Afmeting 90 x 200 x 2 cm
Gewicht 0.5 kg