logo
Webshop keurmerk

ABZ Airgosafe Topper - 70x150

Artikelnummer: 021-MB205-70
Adviesprijs: € 69,95
Beschikbaarheid:

In voorraad

U bespaart: 7%

€ 64,95

Topper

Je baby slaapt in het begin wel 15-20u per dag, achterhoofd afvlakking, een kind in volle groei, allergieën,.. hier kan je best wat aandacht aan besteden.
We helpen je daarom graag bij de keuze van het juiste matrasje. Als de matras gekozen is, dan kan deze gecombineerd worden met de Airgosafe matrastopper.
Deze topper is ontwikkeled door ABZ, waar we al sinds 1921 matrassen ontwikkelen en produceren. De Airgosafe matrastopper is in de eerste plaats bijzonder comfortabel voor uw baby, maar ook enorm gebruiksvriendelijk. Door de opbouw van de matrastopper ben je er altijd zeker van dat je kind in een gezonde slaapomgeving vertoefd.

Bij eventuele ongelukjes is deze topper voorzien van een ondoordringbare onderlaag. We hebben dan ook gedacht aan de ouders want, de matrastopper kan je in zijn geheel wassen op 60°c.  De ventilatiecapaciteit van de Airgosafe is ongeëvenaard en uniek in de markt door de zelf ontwikkelde samenstelling.

ADEMEND EN VENTILEREND
Met meer dan 2000 liter/m² per seconde is de Airgosafe Topper de best ventilerende topper die er op de markt te vinden is! (ISO 9237)

WASBAAR OP 60°C
De topper is in zijn geheel wasbaar op 60°c. Wil je de binnenkern toch los wassen, dan kan je deze door de ritssluiting eenvoudig uit de 3D hoes halen en wassen

ANTI HUISSTOFMIJT
Door de gebruikte materialen is deze topper anti huisstofmijt. Je baby slaapt dus in een gezond, ventilerend slaapklimaat.

KIES DE JUISTE MATRAS
Wanneer je de juiste matras voor de baby hebt gekozen, past de Airgosafe topper er altijd op door de universele maat. Alles blijft mooi bij elkaar door het Airgosafe hoeslaken te gebruiken.

KLIMATISEREND
Het slaapcomfort van je baby moet niet enkel ventilerend zijn maar ook klimatiserend. Dat is belangrijk tegen oververhitting, en het zorgt er ook voor dat je baby het de eerste maanden niet te koud krijgt.

UNIEKE SAMENSTELLING:
- Ademende zachte bovenlaag waardoor je baby geen aftekeningen in het aangezicht krijgt;
- Kern in open 3D honingraatstructuur;
- Ondoordringbare waterdichte laag (voor eventuele ongelukjes);
- Ademende zachte onderlaag die een extra ventilatielaag creëert om schimmels en bacteriën te vermijden.

Merk ABZ
Collectie / Serie Airgosafe
Kleur Wit tinten
EAN 5425007419627
Garantie Fabrieksgarantie
Wasvoorschrift machinewasbaar
Afmeting 70 x 3 x 150 cm
Gewicht 1.3 kg