logo
Webshop keurmerk

ABZ AirGoSafe Dry Fit Hoeslaken - 90x200

Artikelnummer: 021-302-200
Adviesprijs: € 23,95
Beschikbaarheid:

In voorraad

U bespaart: 27%

€ 17,50

AirGoSafe Hoeslaken

Dit ABZ AirGoSafe Dry Fit Hoeslaken is een zacht en elastisch hoeslaken in ademende stof dat speciaal werd ontwikkeld voor het Maxxi-Air(AirGoSafe)-concept.
Dit hoeslaken voor het ledikant garandeert een maximale luchtdoorlaatbaarheid tussen de 3D-honingraatstructuur en de baby. Dit hoeslaken biedt een optimale ventilatie door de speciale 3D structuur. Het is samengesteld uit 3 laagjes en neemt hierdoor 3 keer zoveel vocht op als een regulier hoeslaken.

ABZ

Sinds 1921 staat ABZ als fabrikant voor een kwalitatief hoogwaardig assortiment matrassen in standaardmaten, maar ook alle uiteenlopende en bijzondere maten worden geproduceerd. Constante innovatie in machines, samenwerking met geselecteerde leveranciers en een dynamisch team van mensen hebben geleid tot een unieke specialisatie in baby-en tienermatrassen. Sowieso zijn alle ABZ matrassen antiallergisch behandeld waarbij uitsluitend kindvriendelijke materialen worden gebruikt, die voldoen aan het predikaat “milieuvriendelijk”. Verder biedt ABZ eveneens een gevarieerde collectie bijpassende accessoires aan zoals: lattenbodems, boxsprings, kussens, dekbedden, matrasbeschermers en hoeslakens.

Merk ABZ
Doelgroep Jongen, Kinderen, Meisje
Collectie / Serie Airgosafe
Kleur Wit tinten
EAN 5420037820030
Garantie Fabrieksgarantie
Wasvoorschrift machinewasbaar
Afmeting 90x200 cm
Gewicht 0.1 kg

Bijpassende producten

Heeft u hulp nodig?

Wij helpen u graag verder, kies een van de onderstaande opties

Heeft u hulp nodig?

Wij helpen u graag verder, kies een van de onderstaande opties