logo
Webshop keurmerk
Naar overzicht

Mijn Grote Sprookjesboek II

Artikelnummer: sprookjesboek II
Beschikbaarheid:

In voorraad

€ 19,95

Kinderboek sprookjes

Dit sprookjesboek is echt een topper onder de sprookjesboeken. De sprookjes zijn spannend, intrigerend en voor alle kinderen geschikt.
Dit kinderboek met sprookjes heeft twintig mooie, bekende sprookjes gebundeld.

Sprookjes

In een sprookjesverhaal wordt de ondeugd gestraft en het goede overwint. Het zijn één van de leukste soort verhalen voor kinderen om te vertellen of voor te lezen door de gelukkige en goede afloop. Al deze verhalen met fantasiefiguren als heksen en feeën helpen de kinderen bij de ontwikkeling van hun fantasie en geven hen uren van luisterplezier.

Sprookjesverhalen geven de tegenstelling tussen goed en kwaad. Het goede in verhalen is mooi, het slechte is lelijk. Daarbij overwinnen de goede dingen altijd. In een verhaal komen de oplossingen onverwacht. Elk sprookje heeft de natuur als omgeving. Tot slot hebben de sprookjes altijd een happy end :  "En ze leefden nog lang en gelukkig........"

Ruim 50 jaar ervaring

We zijn al ruim 50 jaar uw partner voor al uw babyartikelen. U heeft bij Babyhuis Casita 14 dagen retourrecht. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u graag met het maken van de juiste beslissing en keuze. De klantenservice is elke werkdag en zaterdag geopend. Voor goed en deskundig advies kunt u altijd terecht in onze winkel.

Merk Euretco
Doelgroep Baby
Collectiejaar 2015
Kleur Blauw tinten
?>