Uitleg baby kadolijst Casita

Wat biedt dit online systeem?

Het platform laat toe om de ouders en hun kindje extra in de watten te leggen. Bijvoorbeeld omdat het beheer van een geboortelijst online gebeurt. Veilig, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.Bovendien biedt het platform aanstaande of prille ouders webruimte aan voor een persoonlijke site voor hun baby.

Geboortelijst samenstellen

In onze winkel helpen we graag bij het samenstellen van je lijst.

Online plaatsen

Wij / u plaatsen jouw geboortelijst alvast online.Op deze manier kun je wat voorbereidend werk doen voor je baby-website.

Baby is geboren

Eenmaal een cadeautje besteld, kun je het:

Voorwaarden voor de ouders

 1. Geen aankoopverplichting
  Zijn bepaalde artikelen niet gekozen? Geen probleem: je bent niet verplicht om ze bij het afsluiten van je lijst te kopen. Mits deze specifiek voor jullie besteld zijn, dit gebeurt in samen spraak met ons.
 2. Artikelen toevoegen of schrappen
  Je beheert zelf je geboortelijst: je kan altijd artikelen toevoegen of schrappen wanneer jij dat wil.
 3. Altijd in de buurt
 4. Je vrienden en familie kunnen je lijst bekijken en een cadeautje kiezen zonder dat ze daarvoor naar de winkel hoeven. Ze betalen 
  • PayPal (wordt direct verwerkt)
  • iDEAL (wordt direct verwerkt)
  • Bankoverschrijving (duurt c.a. 1-2 werkdagen)
  • Pin (alleen mogelijk indien u komt afhalen)

  Ze kunnen je cadeau op voorhand online reserveren en het laten leveren. Of ze gaan naar Babyhuis Casita en nemen daar meteen een cadeautje van op je lijst mee. Zo kunnen ze het je zelf geven!

 5. Gratis thuislevering
  Je krijgt van ons één gratis thuislevering. Handig voor grote en zware artikelen! Die herken je aan het icoontje  of een ander icoon. Wil je ook andere artikelen tegelijkertijd thuis laten leveren? Duid ze dan aan wanneer je je online geboortelijst samenstelt. Zodra alle artikelen voor thuislevering op je lijst betaald zijn, word je gecontacteerd om een leveringsdatum af te spreken.
 6. Leg je lijst wanneer je wenst
  Bij Babyhuis Casita kan je je geboortelijst leggen vanaf de eerste maand van je zwangerschap.
 7. Wij staan voor je klaar
  Onze Advieslijn staat altijd tot je beschikking. Bel 0115-694118 van maandag tot zaterdag van 9.30 tot 17.30 uur, en op zaterdag van 9.30 tot 17 uur.Je kan ook mailen naar klantenservice@babyhuiscasita.nl