Ruilen en Retouren

Ruilen

Indien je een artikel wilt ruilen of de verkoop wilt ontbinden kan, dit altijd binnen 14 dagen na aflevering van je bestelling. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag na de dag van aflevering. Je kunt het artikel naar ons terugsturen of langskomen bij onze winkel. Indien je het artikel naar ons terugstuurt, zijn de verzendkosten voor de retourzending voor je eigen rekening. Als je langs in onze  winkel komt, worden er uiteraard geen extra kosten berekend.

Indien je de verkoop wilt ontbinden binnen de hierboven gestelde termijn, zal het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten van de heenzending van de bestelling, door ons teruggestort worden binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending.

Stuur de artikelen altijd compleet (incl. alle accessoires behorende bij het artikel) en, indien redelijkerwijs mogelijk, in originele, onbeschadigde verpakking, met de kopie-factuur en een ingevuld retourformulier retour.

klik hier om een retourformulier te downloaden

Retourneren

Als het bestelde artikel is beschadigd, kun je het beste eerst contact opnemen met onze klantenservice. De Slaaphut neemt in deze gevallen de verzendkosten voor eigen rekening.

Stuur de artikelen altijd compleet (incl. alle accessoires behorende bij het artikel) en, indien redelijkerwijs mogelijk, in originele, onbeschadigde verpakking, met de kopie-factuur en een volledig ingevuld serviceformulier retour. Hierop staat het adres waar je het produkt naar kan terugsturen. Deze kun je opvragen bij onze klantenservice of downloaden.

Retouradres:

De Slaaphut
T.a.v. Afdeling Retouren
Noordstraat 21
4531 GB Terneuzen

Tips

De Slaaphut biedt de mogelijkheid om artikelen binnen 14 dagen na ontvangst van bestelling te ruilen of de verkoop te ontbinden. Helaas worden er vaak artikelen in een niet-deugdelijke verpakking teruggestuurd. Wij vragen je vriendelijk om je te houden aan de volgende voorschriften.